Blogi Etusivu Johdanto Valaistuminen  /  Buddha Chaitanya Jooga Vedanta Muut

Sivuston tekstit

Sivuston tekstit kaikkia teitä varten kirjoitettiin – jos niiden joukosta inspiroivaa tai muuten hyödyllistä materiaalia löydät, kopioi pois ja jaa ystäviesi kanssa. Muista kuitenkin laittaa aina mukaan linkki sivulle jolta tekstin kopioit – sivuja päivitetään aika-ajoin tuoreempiin versioihin.

Materiaalien käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty ilman tekijänoikeuksien omistajan erillistä kirjallista suostumusta. Jotkut käännetyt teokset sisältävät oman lisenssinsä, joka ylittää tässä tehdyn maininnan.

Käyttöoikeuksista

Materiaalien yleisenä lisenssinä toimii Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0. Lisätietoa sivuston materiaalien käyttöoikeuksista tarjoaa seuraava käyttöä koskevan lisenssin lyhennelmä.

Creative Commons BY-NC-ND 3.0
Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen 3.0


Sinulla on vapaus:
Jakaa — kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta.

Seuraavilla ehdoilla:

Nimeä. Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa).
Epäkaupallinen. Teosta ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin.
Ei muutettuja teoksia. Teosta ei saa muuttaa, muunnella tai käyttää toisen teoksen pohjana.

  • Uudelleenkäyttäessäsi tai levittäessäsi tätä teosta, sinun tulee tehdä selväksi muille tämän teoksen käyttäjille nämä lisenssiehdot. Voit tehdä sen esimerkiksi linkillä tähän sivuun.
  • Tämän lisenssin rajoituksista voidaan luopua tekijänoikeuden omistajan antamalla luvalla.
  • Lisenssi ei rajoita tekijän moraalisia oikeuksia.

Tämä lisenssi ei vaikuta tekijänoikeuslain rajoituksiin tai muiden lakien myöntämiin oikeuksiin. Ylläoleva on tiivistelmä täydestä juridisesta lisenssistä.
Takaisin ylös
Tekstit © 2007-2018 Ananda Loponen   •   Saa kopioida ja jakaa   •   Tulostettava versio Tulostettava versio!   •   Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia!