Blogi Etusivu Johdanto Valaistuminen  /  Buddha Chaitanya Jooga Vedanta Muut
Edellinen Edellinen Indeksi Seuraava Seuraava
Bhagavad-gita -käännös jälleen netissä

Uskontomme vuoksi mielensä pahoittaneelta

Madhavananda: 2007-08-28 - 12:26:39 +02:00
Sain tänään verkkosivustomme kautta kirjeen Ähläm -nimiseltä henkilöltä, joka toivoi viestinsä myös julkaistavan. Tämä valitettava sattuma on ensimmäinen tapaus, jossa kukaan on mielensä uskontomme tähden pahoittanut. Lyhykäisyydessään saamamme palaute:

. . . "haistakaa ny vittu tän uskonnon kanssa!!!!!!!! perkele!!!!"

Lähetin tälle uskontomme uhrille pahoittelevan kirjeen joka liitettäköön alle tiedoksi siitä, että tunnemme vastuumme ja pyrimme parhaamme mukaan välttämään kenellekään mielipahan aiheuttamista.

_________________________________


Hyvä Ähläm.

Kiitos ystävällisestä palautteestanne. Toivottavasti emme ole teille liikaa murhetta aiheuttaneet uskontoamme esittelevän verkkosivustomme julkaisulla. Olemme pyrkineet parhaamme mukaan pitämään sisällön hyveellisenä, asiallisena ja lainkuuliaisena jottei se maailman murheen taakkaa lisäisi, mutta ihmisiä olemme mekin, emme aina ponnisteluistamme huolimatta jokaista kykene miellyttämään.

Vapaaehtoisvoimin toimivalla verkkosivustoprojektillamme ei valitettavasti ole mahdollisuuksia antaa materiaalisia korvauksia sivuston mahdollisesti teille aiheuttamasta fyysisestä tai henkisestä kärsimyksestä. Pyydämme näinollen teitä tyytymään vilpittömään pahoitteluumme tapahtuneesta.

Tunnemme toki vastuumme ja pyrimme parhaamme mukaan ehkäisemään teille tapahtuneen kaltaisia mielenjärkytyksiä. Voimme halutessanne postittaa teille työryhmämme kokoaman infopaketin, joka kertoo yksityiskohtaisesti siitä, kuinka uskonnollisille verkkosivuille johtavia linkkejä ollaan klikkaamatta, ja kuinka virhetilanteessa tällaisilta sivustoilta poistutaan sutjakkaasti ja sisältöön syventymättä.

Toimintamme pienimuotoisuudesta johtuen uskontomme uhreiksi joutuneille ei vielä ole perustettu vertaistukiryhmiä tai parantumislaitoksia. Mikäli mielenjärkytyksenne on vakava tai luonteeltaan pysyvä, voin halutessanne lähettää osoitteenne eteenpäin sihteerillemme, joka tulee teille välittömästi ilmoittamaan mikäli asialle omistautuneita yhdistyksiä tai muita instansseja perustetaan. Ensihätään voitte tarvittaessa kääntyä yleisesti lahkojen ja kulttien uhreiksi joutuneita tukevien järjestöjen puoleen. (Löydätte luettelon Keltaisilta sivuilta kirjaimen U alta.)

Vielä kerran pahoitellen ja hyvän syksyn toivotuksin.

--

Madhavananda Das
Puheenjohtaja
Klim - Pyhän rakkauden temppeli

• Kirjoita kommentti
Edellinen Edellinen Indeksi Seuraava Seuraava
Bhagavad-gita -käännös jälleen netissä

Takaisin ylös
Tekstit © 2007-2018 Ananda Loponen   •   Saa kopioida ja jakaa   •   Tulostettava versio Tulostettava versio!   •   Lähetä sähköpostia Lähetä sähköpostia!